• Ik vond deze sessie: Intuïtief, diepgaand, onderzoekend, een belangrijke stap voorwaarts, effectief, open, leerzaam, inspirerend, motiverend, opluchtend, verhelderend. Arjen is betrokken zonder oordeel, vertrouwde sfeer, intuïtieve aanpak, niet vasthoudend aan een ‘starre’ structuur, effectieve aanpak, snel tot de kern van mijn issue gekomen, open en authentiek. Hij heeft een duidelijke en authentieke aanpak volledig op mij afgestemd, zeer effectief, Daarnaast heb ik een fijn gevoel bij Arjen als coach. Het thema wat ik had is voor mij gevoelsmatig op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau opgelost. Ik mag het nu zelf op mentaal niveau gaan integreren door de oefeningen die ik mee gekregen heb. Meditatie, affirmaties en oefeningen zodat er nieuwe fijne hersenverbindingen ontstaan.

  Anneke
 • Recensie van Jennifer na Release en Restart traject ( Lichter leven traject) Ik ben deze cursus begonnen op advies van mijn vader. Ik was niet meteen heel enthousiast om deze training te gaan doen. ‘Mindfulness ‘ik gruwel altijd een beetje van dat woord . Mindfulness is voor hippies die te veel tijd over hebben. Mijn probleem is juist dat ik geen tijd heb. Ik ben altijd bezig, ik MOET altijd en heb nooit tijd over. Nee, mijn doel is duidelijk. Ik ga naar binnen, ga dat gesprek houden, en daarna geef ik beleefd aan dat het niet mijn ding is. Maar zo is het niet echt gelopen. We zijn nu meer dan een half jaar verder, en hoewel ik me nog heel goed kan verplaatsen in de persoon die ik toen was, kan ik met een opgelucht hart zeggen dat ik die persoon niet meer ben.. Toen ik begon was ik zwaar opgefokt, opgebrand en had ik een hele negatieve kijk op mijn leven. Ik werkte te veel en als ik niet aan het werk was, legde ik mijzelf andere dingen op waardoor ik nooit tot rust kon komen. Langzaamaan kwamen daar lichtpuntjes in door de cursus. Het is niet zo dat ik meteen een ‘halleluja’ gevoel had en op mijn yogamatje in de kamer naar vogelgeluidjes zat te luisteren. Want daar voelde ik me, toen, te nuchter voor. Gelukkig verwachtte Arjen dat ook niet. Hij bood me in het begin vooral een luisterend oor. Dat hielp me al om alles in mijn hoofd op een rijtje te zetten en de ergste chaos er een beetje uit te halen. Ook stelde hij me vragen waardoor ik zelf over dingen na ging denken waar ik nog nooit bij stil had gestaan. Nog nooit heb ik me beseft dat ik ontzettend veel dingen alleen doe omdat ik vind dat “het zo hoort Sommige dingen integreerde ik in mijn leven, anderen niet. Hoewel ik sommige dingen niet doe, heb ik het allemaal wel geprobeerd. En de dingen die bij mij goed hielpen, ben ik blijven doen. Ik ben op de goede weg, ik ben nu al een heel ander persoon, en het idee dat ik alleen nog maar beter in mijn vel ga zitten, vind ik heerlijk. Voor de cursus was ik met allerlei projecten bezig. Talencursussen, verbouwing van mijn huis, sport, werk, van alles. En daar stopte ik mijzelf volledig in. Nu doe ik het meeste van die dingen nog steeds, maar in mindere mate, want ik heb een nieuw project. Ik werk aan mezelf. En dat is het mooiste en meest bevredigende project waar je aan kunt werken, want je hebt er iedere dag plezier van. Ik ieder geval wel! Ik wil Arjen ontzettend bedanken voor zijn tijd, geduld en luisterend oor. Dit project is voor mij life changing geweest, en dat heb ik aan hem te danken.

  Jennifer
 • Recensie van Melanie na Lichter leven traject: Ik volgde dit traject naast reguliere behandelingen bij een psycholoog voor mijn burn out. Ik vond het heel fijn om het op deze manier aan te pakken en vond dat beide methodes elkaar hierbij perfect aanvulden. De kalmte en rust die Arjen uitstraalt zorgde er voor dat het voor mij heel gemakkelijk was om ongeforceerd mijn gedachten te delen en ervaringen te vertellen. Het voelde ‘veilig’ om mijn gedachten te delen en samen uit te puzzelen waarom ik op een bepaalde manier tegen zaken aankijk en wat ik hiermee kan. Het hielp heel erg goed dat hij me vaak, zonder dat ik dit zelf soms doorhad, zelf de oplossing liet bedenken of liet inzien waarom bepaalde dingen niet werken. Als ik terugkijk op een jaar terug, is er zoveel veranderd. Ik heb een groot deel van mijn oude energie weer terug, en ik kan beter terugschakelen als ik voel dat het te veel begint te worden. Ook kan ik nu makkelijker ‘Nee ’zeggen, voorheen kwam dit woord gewoon niet voor in mijn woordenboek. Door dit traject heb ik alle handvatten gekregen die ik nodig heb om mijn leven te managen en zou ik niet staan waar ik nu sta. Ik ben in staat om voor mezelf de waarheid onder ogen te zien als ik zelf steken laat vallen of niet streng genoeg voor mezelf ben. Waarbij ik voorheen misschien voor mezelf altijd een excuus wist te verzinnen, geef ik het nu gewoon toe als ik iets niet goed heb gedaan. Dit omdat het oké is om fouten te maken, daar leer je juist van. Niemand is perfect en het heeft geen zin om te proberen perfect te zijn. Morgen is er weer een dag en volop nieuwe kansen.

  Melanie
 • Recensie van Jos na Lichter leven traject , nu Release en restart Ik heb een moment gehad , dat ik in mijn ergste buien , iemand zou kunnen vermoorden zo vol zat ik met emoties. Dat Arjen op mijn pad kwam met het lichter leven traject had niet veel later moeten komen. Als ik terug kijk zat ik heel diep ik ben me er bewust van geworden wat voor stappen ik gemaakt heb en wat er al in positieve zin veranderd is aan me. Verder zou ik niet weten wie ik niet mag , laat staan dat ik iemand iets aan zou doen . Arjen weet je te bewegen om te blijven werken aan jezelf ,hij laat je zien en voelen waar je stond en waar je nu staat , en dat alles kan met positief denken en inspirerende oefeningen . Hij zal zelf zeggen dat ik het zelf heb gedaan maar voor mijn gevoel heeft Arjen me mijn leven terug gegeven.

  Jos